Aldi nyitvatartás sopron hours

2016. július 11. | | Olvasási idő kb. 3 perc Épp az idén ünnepelte huszonegyedik születésnapját a bajai halászléfőző fesztivál. 1996-ban a város fennállásának háromszázadik évfordulója...

Gyula Helyi Menetrend

Jegy nélkül, érvénytelen jeggyel, bérlettel, egyéb utazási igazolvánnyal történő utazás esetén, az utas kedvezményt jogtalanul vesz igénybe. Tovább utazik annál a távolságnál, mint amelyre a menetjegye, kiegészítő jegye stb. érvényes. A névre szóló menetjegyét, bérletét vagy más, utazásra, illetve kedvezmény igénybevételére jogosító igazolványát, igazolását arra jogosulatlan részére felhasználásra átadja vagy a más nevére szóló ilyen okmányokat felhasználja. A menetjegyet vagy az egyéb utazásra jogosító igazolványt meghamisítva használja fel. A jegyvizsgálat megakadályozása, illetve a jegyvizsgálathoz szükséges adatainak eltitkolása miatt hatósági eljárás igénybevételét teszi szükségessé. Aki a dohányzási tilalmat megszegi és az autóbuszon, állomási területen dohányzik. Az utazási kedvezményt jogosulatlanul veszi igénybe, illetve jogosultságát az előírt módon igazolni nem tudja. Pótdíj késedelmes megfizetése (30 napon túl). 12 000 Bemutatási díj 15 napon belül (ha ellenőrzéskor bérletét felmutatni nem tudja, de a kijelölt helyen bemutatja).

Gyulai Hírlap - Változik a helyi autóbuszjáratok menetrendje az ünnepek és a téli szünet alatt

  1. Használt műszaki cikkek pécs
  2. Nem hivatalos tulajdoni la suite
  3. DAKK - Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. - Gyula Város
  4. Gyulai Hírlap - Változik a helyi autóbuszjáratok menetrendje az ünnepek és a téli szünet alatt

1 300 *A menetjegyek és bérletek díjai a hatályos jogszabályoknak megfelelő adót is tartalmazzák.

Díjtalan utazás vasúton a Gyulai várba - Gyulai vár

GYULA VÁROS HELYI KÖZFORGALMÚ AUTÓBUSZ-KÖZLEKEDÉSÉNEK AUTÓBUSZVONALAI Vonalhálózat: letöltés 4 Gyula, vasútállomás – Gyulavári kastély / Gyula, Dénesmajor 5 Gyula, vasútállomás – Gyula, Várfürdő / Gyula, Hőforrás Üdülőszövetkezet GYULA Érvényesség kezdete: 2017. 01. 01-től DÍJTERMÉKEK, PÓTDÍJAK, EGYÉB DÍJAK FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, SZABÁLYOK ÁR* (Ft) MENETJEGYEK Autóbuszon vásárolt menetjegy 230 BÉRLETJEGYEK Félhavi összvonalas bérlet Gyula helyi közösségi közlekedésében kiadható első félhavi bérletjegyek érvényessége tárgyhó 04-től tárgyhó 20-ig tart és második félhavi bérletjegyek érvényessége tárgyhó 19-től tárgyhót követő hónap 5-ig tart. 2 225 Havi összvonalas bérlet 4 450 Tanuló/Nyugdíjas havi bérlet 1 700 EGYÉB DÍJAK Kutyaszállítás azonos a vonaljegy árával Igazolás/igazolvány kiállítása 150 Visszaváltás 10% PÓTDÍJAK Ha az utas kézipoggyászkén, vagy csomagként nem szállítható tárgyat vagy élő állatot visz be az autóbuszba. 8 000 Jármű beszennyezése esetén (ha az utas, vagy a poggyásza, illetve az élő állata az autóbuszt beszennyezi).

A vasútállomásra megérkezvén a Béke sugárúton érdemes haladni. Nagyjából egy kilométer megtétele után fordulj balra, a Jókai Mór utcába és menj tovább egyenesen. Az Erkel tér, majd a Petőfi tér, ezt követően pedig a Megyeház utca következik. A Megyeház utca folytatásaként a Kossuth Lajos utca jön, ami egészen a Várkert utcáig vezet. Menj át a körforgalmon és összesen mintegy 500 méter megtétele után jobb kéz felől már meg is pillanthatod a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontot. A kastéllyal szemben, mindössze 300 lépésnyire, a Várkert utcában található meg a Gyulai Vár. A vasútállomástól helyi járatú autóbusszal is el lehet jutni a várhoz, a megálló a szomszédos Várfürdő előtt található. Az 5-ös jelzésű helyi járatú busz közlekedik a vasútállomás-Várfürdő viszonylatban. A részletes busz menetrenddel kapcsolatosan érdemes a gyulai buszpályaudvart keresni a 06-66/561-170-es telefonszámon.

GYULA VÁROS HELYI KÖZFORGALMÚ AUTÓBUSZ-KÖZLEKEDÉSÉNEK AUTÓBUSZVONALAI Vonalhálózat: letöltés 4 Gyula, vasútállomás – Gyulavári kastély / Gyula, Dénesmajor letöltés 5 Gyula, vasútállomás – Gyula, Várfürdő / Gyula, Hőforrás Üdülőszövetkezet letöltés