Aldi nyitvatartás sopron hours

2016. július 11. | | Olvasási idő kb. 3 perc Épp az idén ünnepelte huszonegyedik születésnapját a bajai halászléfőző fesztivál. 1996-ban a város fennállásának háromszázadik évfordulója...

1116 Bp Fehérvári Út 120

Emiatt szíves megértésüket kérjük!. Személyes átvétel telephelyünkön Amennyiben megrendelését személyese kívánja átvenni telephelyünkön, akkor a megrendelés leadásakor válassza a személyes átvétel lehetőséget. Jelenleg a Budapest XI. kerület Fehérvári út 120. sz. alatt veheti át megrendelését munkanapokon 10:00-16:00 ig. Fizetes Banki előreutalással Miután megkapta értesítést a rendelés összeállításáról, kérjük utalja át az összeget a Budapest Banknál vezetett 10102093-01458100-01003003 sz. bakszámlaszámra. Utánvéttel: utánvétes rendelés esetén plusz 490+Ft+Áfa díjat számítunk fel Készpénzes fizetéssel (telephelyen történő átvételnél) Általános tudnivalók A megrendeléskor kapott levél, egy automata levél, hogy rendelése bekerült a rendszerünkbe. Megrendelésének összeállítása termékkategóriától függően 2-3 munkanapot vesz igénybe, amennyiben ezt meghaladná rendelésének összeállítása mindenképpen jelezzük Önnek. Rendelésének elkészüléséről e-mail ben vagy telefonon is értesítjük. Rendelése nyomon követése Rendelésének állapotáról folyamatosan tájékoztatjuk levélben illetve minden esetben telefonon is.

1116 bp fehérvári út 120 minutes

Az elektronikus vásárlás előnyei mellett, az is célunk, hogy áruházunkban egy-egy termékről minden műszaki információt, dokumentációt megtaláljanak. Csapatunk segítőkész a korral haladó fiatal mérnökökből állt össze. Célunk, hogy a szokványos fürdőszobai megoldások mellet az új lehetőséget is megismertessük vásáróinkkal. Áruházunk kialakításakor legfőbb szempont az egyszerű kezelhetőség és áttekinthetőség volt. Kategóriarendszerünket a műszaki szemléletet megtartva az érthetőség szemelőtt tartásával állítottuk össze. Reméljük Önt is viszontláthatjuk vásáróink illetve felhasználóink között. Amennyiben szeretne újdonságainkról illetve akcióinkról értesülni, kérjük regisztráljon webáruházunkban. Céginformáció, Cégatatok A vállalkozás neve:Szaniteráruhá Kft A Szaniteráruhá Kft. 2009-ben alakult online kereskedelemre szakosodott gazdasági társaság. Nyitvatartás: H-P 9:00-17:00, Szombat: zárva Címünk: 1116 Budapest Fehérvári út 120. Tel +36-20-390-6805 E-mail cím: Bankszámlaszám:10102093-01458100-01003003 Adószám: 14724152-2-43 Cégjegyzékszám: Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt találja.

Ügyfélszolgálat: Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy telephelyünkön nem minden termékből tartunk raktárkészletet. Hogy elkerüljük a kellemetlenségeket, kérjük, előzetesen érdeklődjön készleteinkről, mielőtt személyesem látogatna meg minket. A megrendeléseket a rendelés feladásától számított 24 órán belül feldolgozzuk. Ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 10:00 tól 16:00 ig hívhatja, ahol szívesen állunk rendelkezésére. Telefonszámunk: 36-20-390-6805 FAX: email: Szállítás és Fizetés Szállítás Futárszolgálattal Megrendelését kérésére csomagküldő partnerünkkel szállítatjuk ki. A csomgküldés költségét a megrendelő viseli. Egy termék szállítási díját Magyarországon belül minden esetben feltüntetjük a termék adatlapján illetve a kosárban is. A feltüntetett ár előreutalás esetén érvényes, mivel az utánvét beszedést plusz költség terheli. Az utánvét költsége + 610 Ft. Minimális szállítási költség utánvétes fizetés esetén bruttó 2150 Ft, előre fizetés esetén 1540 Ft. Sajnos a törékeny kiszállítás díját nem mindig tudjuk előre jól kalkulálni, ilyen esetben a kollegáink jelzik a törékeny biztosítás miatti emelkedett szállítási díjat.

  • 1116 bp fehérvári út 120 number
  • Kapcsolat
  • Partnerüzletek - Szerszámvilág.hu

* Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Adatvédelem Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt találja.

A megadott e-mail cím formátuma hibás, kérlek javítsd ki! Valamit elfelejtettél? A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót. © Copyright 2014-2019 R-VILL PLUSZ KFT | Mai látogatók: 1 (összesen 4310) | Kapcsolat | Árlista | Akció Fel↑

KÉP) és az átjáró előtt egyből forduljon balra és látni fogja a szőnyegboltunk plakátját. (3. kép) Üzletünk Barázda utca 8 megközelítése képekkel. ( Szombaton csak innen tudnak jönni) Az első kép alapján kérem forduljannak balra a barázda utcánál, miután befordultak a 2. kép alapján menjennek egyenesen tovább kb. 60-70 méter ést a bolt ajtaja jobbra lesz.

Telefonszámunk: 06-20-390-6805 Email címünk: Facebook üzenetet itt hagyhatsz: Átvételi pont címe: 1116 Budapest Fehérvári út 120 Nyitvatartás: H-P: 9:00-17:00 Az ön kapcsolat tartója: Léhner Anikó 06-20-3906805 Mennyire fontos Önnek az ideje? Boltról boltra járva, biztosan tapasztalta, hogy az a megálmodott csaptelep vagy egyéb szaniter termék, nem kapható esetleg nem azon az áron amennyiért még megfizetné. A szaniteráruhá elkötelezett abban, hogy Ön a leggyorsabban a legjobb áron és a legkényelmesebben szerezze be fürdőszoba termékeit. Ön választhat, hogy drága óráit eltöltve boltról-boltra járva szerzi be termékeit vagy áruházunkban sorban állás nélkül 14 nap elállási garanciával vásárol. Amennyiben nem jártas, az internetes vásásrlásban rendelését telefonon is leadhatja. Hol található meg az átvételi pontunk és a személyes ügyfélszolgálat? Címünk Budapest 1116 Fehérvári út 120. Szaniteráruhá Kft átvételi pont és ügyfélszolgálat: 1116 Budapest Fehérvári út 120. +36203906805 Töltse le munkatásunk névjegyét Bemutatkozás A szaniter termékekre és fürdőszobai kiegészítőkre szakosodott ONLINE webáruház.

Internetes fürdőszoba áruházunkban, mindent megtalál ami a falon kivűl megtalálható. Csaptelepek, mosdók wc alkatrészek raktárról, akár azonnal is megvásárolhatók. Nyitvatartás: Hétfő 08. 00 – 16. 00 Kedd 08. 00 Szerda 08. 00 Csütörtök 08. 00 – 18. 00 Péntek 08. 00 További információk: Parkolás: utcán ingyenes Parkolási megjegyzés: Általában van az üzlet előtt szabad hely A tartalom a hirdetés után folytatódik Az oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Nézze meg a friss Budapest térképünket! Üzemmód Ingatlan Ingatlanirodák Térkép 1 db találat XI. ker. Fehérvári út 120. nyomtatás BKV be nagyobb képtér Ide kattintva eltűnnek a reklámok Térképlink: rvári_út. 120.

* Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. * Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra. * A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a termék hibátlan és a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként a Szaniteráruhá kft elengedett a házhozszállításkor. * Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

  1. Bódi csabi kislánya
  2. Pest megye kirandulas
  3. Varratszedés után szétnyílt a seb
  4. Külső merevlemez csatlakoztatása pc hez